x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Război între Vlad Voiculescu și Gabriela Firea: „Eu mă bucur chiar că mă dă în judecată”

Război între Vlad Voiculescu și Gabriela Firea: „Eu mă bucur chiar că mă dă în judecată”

18 Mar 2017   •   09:57
Război între Vlad Voiculescu și Gabriela Firea: „Eu mă bucur chiar că mă dă în judecată”

Programul de transplant pulmonar de la Spitalul Sfânta Maria a stârnit un adevărat scandal între Vlad Voiculescu și primarul Capitalei Gabriela Firea încă din perioadă când primul deținea portofoliul de ministrul al Sănătății. Acesta nu s-a terminat nici în prezent și se va muta în instanță, fostul ministru al Sănătății chemând-o pe Gabriela Firea în fața magistraților.

„Eu mă bucur chiar că mă dă în judecată. Ne vom întâlni la tribunal și va afla o țară întreagă ce anume a patronat domnul Voiculescu, iar acum, știți cum se spune, este o vorbă la români: 'Hoțul strigă hoții!”, a spus Firea, vineri seară, la B1 TV, precizând că „se vor afla lucruri extrem de interesante” în legătură cu activitatea fostului ministru Vlad Voiculescu.

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a reacționat și spune, într-o postare pe Facebook, că „iresponsabilitatea declarațiilor și acțiunilor” primarului general este „halucinantă” și „înfricoșătoare” și subliniază că Gabriela Firea „se joacă cu viața oamenilor”.

„Am avut deosebita onoare sa intru in direct ieri seara cu doamna primar FIREA.

Iresponsabilitatea declaratiilor si actiunilor doamnei FIREA este halucinanta, infricosatoare.

Doamna FIREA - sefa peste mai multe spitale din capitala si cel mai popular om din PSD - nu s-a gandit nicio clipa cand a pus viata pacientilor care aveau nevoie de transplant in pericol. Un exemplar incredibil de politician care pentru propria imagine si interesele de partid nu ezita niciun moment:

- sa treaca peste orice respect pentru COMUNITATEA MEDICALA din Romania sau

- sa puna in pericol viata a zeci de PACIENTI cu transplant de plamani.

Medicii si pacientii s-au exprimat cat se poate de clar. Domnul ministru BODOG a avut de asemenea decenta sa spuna ceea ce toata comunitatea medicala din Romania stie, si anume ca centrul de la Sf. Maria inca nu este pregatit pentru a face in conditii de siguranta transplant pulmonar.

Domnul ministru BODOG - aflam chiar de la doamna primarita - a fost chemat astazi la ordine de 3 ori, si probabil tras la raspundere pentru ceea ce a declarat. De ce? Pentru ca a fost un om responsabil. Pentru ca a pus siguranta pacientilor pe primul loc... asa cum nu numai orice medic ci orice om cu mintea intreaga ar face.

Doamna FIREA isi permite sa se joace in continuare cu viata oamenilor. Doamna FIREA va trebui sa se justifice minciunile si acuzatiile halucinante la adresa mea in fata tribunalului. Doamna FIREA va trebui sa invete ca ocuparea unei functii publice inseamna in primul rand RESPONSABILITATE.”, scrie Vlad Voiculescu.
 

×
Subiecte în articol: vlad voiculescu gabriela firea