x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Reacţia anti-semită fără precedent a lui Ion Coja împotriva campaniei FACIAS

Reacţia anti-semită fără precedent a lui Ion Coja împotriva campaniei FACIAS

18 Noi 2012   •   19:16
Reacţia anti-semită fără precedent a lui Ion Coja împotriva campaniei FACIAS

Fundaţia pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a condamnat reacţia de "o agresivitate anti-semită fără precedent” a profesorului Ion Coja în urma campaniei publice prin care fundaţia a solicitat, în baza legislaţiei în vigoare, închiderea unor site-uri de promovare a Holocaustului şi a liderilor nazişti. "Ca reacţie la campania noastră, Ion Coja a adresat o serie de ameninţări preşedintelui FACIAS, Ovidiu Alexandru Raeţchi, şi a agresat în mod direct memoria victimelor Holocaustului. Iată mesajul integral al lui Ion Coja – mesaj pe care il publicăm pentru a ilustra însăşi esenţa demersului nostru:

Către Ovidiu Alexandru Raeţchi

"E pentru prima oară când pe Internet bag în p...a ma-sii pe cineva!… Te bag în p...a mamei dumitale "în modul cel mai profund liberal”, agramatule! Semidoctule! M-ai făcut să-mi ies din fire, semi-isprăvitule! Cine ţi-a dat voie să-mi adresezi vreun cuvânt, derbedeule?! Semi-semitule!

Păcat că eşti evreu! Altminteri te-aş fi empatizat cu câteva şuturi în cur, avortonule! Evrei imbecili n-am mai întâlnit de ceva vreme şi intrasem la bănuieli, că v-au eutanasiat pe toţi, ca pe jigodii!… Văd că ai scapat! Să nu-mi mai ieşi în cale ca nici nu ştii ce gheseft nemaivisat o să ai de pe urma "initiaţivelor” tale, potaie! Marş de-aicia! Huo! La oase, nemâncatule! Nenorocitule! Îţi f..t libertatea mă-tii de exprimare dacă mai ieşi în public cu altă mizerie, iar dacă îmi mai trimiţi vreun Email, vreun semn că mai exişti, îţi vâr semnul pe gât şi ţi-l scot pe partea cealaltă!… Nemernicule!

…M-ai făcut să fiu vulgar şi grosolan cum n-am mai fost cu nimeni vreodată! Nu credeam c-o să vorbesc vreodată în aceşti termeni cu o fiinţă umană! Neom ce eşti! Nici animal nu-mi vine să-ţi spun! Nimicule! Să nu ma faci să fac cu tine şi alte lucruri nefăcute pâna acum! M-am săturat de imbecili ca tine, măcar că tu-i întreci pe toţi! Ceea ce nu-ţi pot trece cu vederea! Îţi recunosc acest merit! Deşi între tine şi Katz, chiar nu ştiu cui mai întâi i-aş da un sut şi un pumn după ceafă! Ia-te de mână cu nemernicul de Katz şi feriţi-vă din calea mea! Eram convins că nu mai poate exista în România şi în lume un nenorocit cu care Katz să facă pereche! M-am înşelat, iar pentru asta ai nu numai dispreţul meu, ci şi furia mea! Cine dracul te-a pus să exişti?!… Să existaţi?! Nimicuri ce sunteţi! Păzea că se revarsă paharul toleranţei noastre!…> Ion Coja”, se arată într-un comunicat al FACIAS.

×