x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Replica lui Raed Arafat după ce Dacian Cioloș l-a acuzat că nu i-a arătat filmul cu intervenția de la Colectiv

Replica lui Raed Arafat după ce Dacian Cioloș l-a acuzat că nu i-a arătat filmul cu intervenția de la Colectiv

02 Noi 2019   •   18:00
Replica lui Raed Arafat după ce Dacian Cioloș l-a acuzat că nu i-a arătat filmul cu intervenția de la Colectiv

Șeful DSU Raed Arafat i-a explicat, sâmbătă, fostului premier Dacian Cioloș că nu a avut filmul apărut în ultima perioadă cu intervenția de la Colectiv și dacă l-ar fi avut nu s-ar fi gândit să îl ducă premierului. În ceea ce privește DSU, Arafat a spus că acesta nu funcționează „la comanda omului suprem”.

Raed Arafat a postat, sâmbătă, pe Facebook, un clip video în care explică faptul că nu a avut filmarea cu primele momente ale intervenției de la Colectiv și că dacă ar fi avut-o atunci nu s-ar fi gândit să i-o ducă premierului din momentul respectiv. Replica lui Arafat vine după ce fostul premier Dacian Cioloș a declarat că șeful DSU nu i-a arătat această filmare.

„Eu am explicat foarte clar că acest film nu l-am văzut, nu l-am avut, nu aveam cum să-l ascund. Eu chiar și dacă îl vedeam, nu știam că trebuie să urc cu filmul la nivelul primului ministru. Dacă-l aveam, poate era alt parcurs al filmului respectiv din partea mea, analizam, făceam ceva, dar în nici un caz nu mă gândeam să mă duc cu el la primul ministru, pentru că erau foarte multe materiale video în perioada respectivă, care au arătat mai multe aspecte din ce se întâmplat acolo. Așa că nu l-am avut, așa că nu aveam cum să îl ascund sau să înșel pe cineva”, a spus Raed Arafat, pe pagina sa de Facebook.

Antena3

×
Subiecte în articol: raed arafat