x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator RESTRICŢII de trafic în Capitală, de joi până pe 31 august, pentru concertul lui Roger Waters. Care sunt zonele afectate

RESTRICŢII de trafic în Capitală, de joi până pe 31 august, pentru concertul lui Roger Waters. Care sunt zonele afectate

22 Aug 2013   •   08:32
RESTRICŢII de trafic în Capitală, de joi până pe 31 august, pentru concertul lui Roger Waters. Care sunt zonele afectate
Traficul rutier va fi restricţionat, începând de joi şi până pe 31 august, în zona Pieţei Constituţiei din Bucureşti, pentru pregătirile necesare concertului "The Wall" care va fi susţinut de Roger Waters pe 28 august, potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

 Cu ocazia concertului "Roger Waters - The Wall", în Piaţa Constituţiei, Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor în perimetrul destinat spectacolului. Astfel, pentru buna desfăşurare a evenimentului se vor institui restricţii rutiere în perioada 22 august, orele 00.00 - 31 august, orele 24.00, respectiv limitarea circulaţiei rutiere pe banda I a bretelelor situate pe circumferinţa Pieţei Constituţiei, către bd-ul Unirii.

De asemenea, în perioada 23 august, orele 00.00 - 30 august, orele 24.00, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe banda a IV-a a bretelelor situate pe circumferinţa Pieţei Constituţiei, către bd-ul Unirii şi pe bd-ul Libertăţii, banda I şi II pe sensul de circulaţie Ministerul de Finanţe către bretea Ministerul Public şi banda I de circulaţie dinspre bretea Ministerul Public către bretea Ministerul de Finanţe.

Totodată, se va închide circulaţia rutieră pe bd-ul Unirii, între bd-ul I.C. Brătianu şi bd-ul Libertăţii, în Piaţa Constituţiei şi pe bd-ul Libertăţii între Calea 13 Septembrie şi bd-ul Naţiunile Unite, în perioada 26 august, orele 00.00 şi 29 august, orele 08.00, cu asigurarea traversării bd-ului Unirii către bd-ul Regina Maria.

 Pe de altă parte, Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule să folosească maşinile personale cât mai puţin, pentru a evita blocajele de trafic, şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere şi să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Potrivit sursei citate, participanţii la trafic pot folosi ca rute ocolitoare: Calea 13 Septembrie - Bd. Libertăţii - Piaţa George Coşbuc -Bd. Regina Maria; Str. Izvor - Str. Haşdeu - Splaiul Independenţei; Bd. Unirii - Piaţa Unirii - Splaiul Independenţei - Str. Haşdeu - Str. Izvor - Calea 13 Septembrie.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021.9544.

Pregătirile pentru show-ul pe care Roger Waters îl va susţine pe 28 august, în Bucureşti, care se anunţă a fi cea mai mare producţie muzicală realizată în România, au debutat marţi seară în Piaţa Constituţiei.

Doar şapte zile au mai rămas până la show-ul "The Wall", susţinut de Roger Waters, care se va desfăşura în faţa Palatului Parlamentului, pe una dintre cele mai mari scene din lume.


×