x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Rică Răducanu și soția, confirmați pozitiv cu Covid-19. „Nevasta mea are nevoie de oxigen”

Rică Răducanu și soția, confirmați pozitiv cu Covid-19. „Nevasta mea are nevoie de oxigen”

13 Ian 2021   •   16:09
Rică Răducanu și soția, confirmați pozitiv cu Covid-19. „Nevasta mea are nevoie de oxigen”
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Rică Răducanu, fostul mare portar, a fost internat în spital după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a clubului Rapid.

„Suntem lângă legenda noastră Rică Răducanu, cel care este internat în spital alături de soţia sa, ambii având COVID-19. Însănătoşire grabnică!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a grupării giuleştene.

„Eu nu sunt chiar periculos, dar nevasta-mea e mai rău. Nu ştiu de unde a apărut boala, ea a fost de mai mult timp bolnavă şi mi-am făcut şi eu testul. M-au găsit şi pe mine pozitiv. Nevastă-mea e de vineri la spital, iar eu am făcut testul vineri. Eram acasă, dar până la urmă amândoi am fost internaţi. Soţia e mai rău, a avut frisoane, eu n-am probleme, nu tuşesc. Ea are nevoie de oxigen. Abia aştept să facem un şpriţ. Am nişte oameni care muncesc, săracii, zici că sunt cosmonauţi (n.r. - despre cadrele medicale de la spital)“, a povestit Rică Răducanu la emisiunea „La Măruţă“.

Rică Răducanu în vârstă de 74 de ani a jucat în aproape toată cariera la Rapid. Fostul portar a mai trecut pe la Sportul Studențesc, Steaua, FCM Reșița și FC Baia Mare.

×
Subiecte în articol: rica raducanu