x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Româncă dispărută în Italia, găsită moartă. Toate indiciile duc către sinucidere

Româncă dispărută în Italia, găsită moartă. Toate indiciile duc către sinucidere

10 Feb 2016   •   18:45
 Româncă dispărută în Italia, găsită moartă. Toate indiciile duc către sinucidere
Sursa foto: Bianca Andreea / ziarulprofit.ro

Bianca Andreea Gherghina, o româncă originară din Curtea de Argeş, în vârstă de 36 de ani, rezidentă la Fidene, lângă Roma, în Italia, dispăruse de acasă în data de 26 ianuarie 2016, după ce şi-a dus fiica, în vârstă de trei ani şi jumătate, la grădiniţă.

Abia pe 8 februarie a fost găsită spânzurată sub viaductul Giovanni Gronchi (Bufalotta), nu departe de locul unde a fost zărită ultima dată, scrie gazetaromaneasca.com.

Cadavrul era în stare parţială de descompunere şi, potrivit primelor informaţiii, se pare că este vorba de o sinucidere, însă cercetările continuă.

Femeia a lăsat pe 25 ianuarie o scrisoare acasă prin care îşi ruga soţul să se îngrijească de fiica lor, Chiara.

Alarma a fost dată de partenerul de viaţă al femeii, Massimiliano: "Bianca a ieşit din casă dimineaţa, în jurul oreo 09.00, pentru a o însoţi pe micuţa noastră la grădiniţa din Fidene, unde locuim, cu ea avea telefonul mobil. A lăsat acasă toate documentele şi cardul bancar. A luat la ea circa două sute de euro în numerar. Am găsit portofelul în cameră, înăuntru era un bilet de-al său cu aceleaşi cuvinte pe care mi le-a spus la telefon. Bianca este o mamă grijulie şi nu s-a îndepărtat niciodată de noi. Însă în ultimul timp a avut diferite probleme la muncă".

Bianca lucra ca ospătar într-un cunoscut restaurant din centrul Romei, în apropiere de Fontana di Trevi. În ultimele săptămâni se plângea de tensiuni şi neînţelegeri cu angajatorul, după cum a povestit Massimiliano: "Recent am văzut-o cu adevărat încercată şi obosită. Lucra chiar şi 14 ore pe zi şi nu mai rezista".

Părinţii ei ar dori să îşi aducă fiica acasă pentru a o conduce pe ultimul drum in orasul ei natal, Curtea de Arges, dar nu s-a stabilit inca unde va fi inhumat trupul fetei. Deocamdata, mama ei se afla in Italia, acolo unde plecase inca de cand s-a anuntat disparitia fiicei sale, scrie ziarulprofit.ro.

×
Subiecte în articol: italia