x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Românul bănuit de triplă omucidere în Franţa s-a predat

Românul bănuit de triplă omucidere în Franţa s-a predat

22 Iul 2014   •   16:17
Românul bănuit de triplă omucidere în Franţa s-a predat

Soţul orădencei însărcinate, ucise prin înjunghiere, împreună cu cei doi copii ai săi, în Perreux-sur-Marne, în Franţa, s-a predat autorităţilor marţi seara.

El era dat în urmărire de vineri, ziua în care s-a produs drama. Bărbatul, originar din Rădăuţi, s-a predat poliţiei, care l-a reţinut la comisariatul din Forbach (Moselle), relatează metronews.fr. Potrivit unei surse apropiate dosarului, anchetatorii brigăzii criminalistice a poliţiei judiciare pariziene au venit să-l ridice în cursul nopţii.

Tunde Keri, soţia sa, din Oradea, avea 36 de ani şi era însărcinată. Se bucura că, peste mai puţin de două luni, le va dărui soţului ei şi celor doi băieţi ai lor, Raphael, de 18 luni, respectiv Antoine, de cinci anişori, o fetiţă. Viaţa i-a fost curmată prematur: femeia şi cei doi băieţi ai săi au fost găsiţi într-o “mare de sânge”, la domiciliul familiei, după cum relatează presa franceză. Tunde Keri a fost înjunghiată de mai multe ori, două lovituri fiindu-i aplicate în zona pieptului, iar copiilor le-au fost secţionate carotidele.

Suspectul nu avea antecedente penale.

Autopsia cadavrelor a constatat că decesele au fost provocate de o armă albă, iar un cuţit, probabil arma crimei, găsit la faţa locului, a fost pus sub sechestru. Principalul suspect a fost de la început tatăl copiilor, Sebastian Bălan. "Nu există nici o dovadă obiectivă pentru a acuza pe cineva din exterior", a declarat, pentru publicaţia Le Figaro, Luc Poignan, ofiţer de poliţie, menţionând că "apartamentul fusese încuiat".

Crima a fost descoperită de cumnatul suspectului, care muncea alături de Bălan în construcţii, pe un şantier aflat într-o suburbie a Parisului.

×