x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Sa fie prezente toate ograzile!" Cum s-a facut singur de ras primarul din Afumati (VIDEO)

"Sa fie prezente toate ograzile!" Cum s-a facut singur de ras primarul din Afumati (VIDEO)

05 Ian 2015   •   12:10
"Sa fie prezente toate ograzile!" Cum s-a facut singur de ras primarul din Afumati (VIDEO)

Primarul din Afumati, Gabriel Dumanica - PNL, a tinut sa fie sigur ca n-o sa se incurce atunci cand isi va sustine discursul pe care urma sa-l tina in locuitorilor comunei in noaptea de Revelion si s-a pus pe repetat, doar el, microfonul steagurile, caramizile si piata, goala!

Postat pe contul de Facebook al fiicei sale, discursul primarului Dumanica, chiar si repetat, discursul nu s-a ridicat la cote de calitate pe care le-ar putea pretinde cetatenii unei tari europene, in secolul XXI.

De la inaltimea unei tribune improvizate in viitorul sediu al Primariei, inca in constructie, primarul Dumanica a trecut in revista realizarile din mandatul sau pe care le-a considerat mai importante– editia a III-a a focului de artificii, cea de a VI-a a Zilelor Comunei, banchete pentru elevii de clasa a IV-a si a VIII-a si alte chestii "AFUMATENE", dupa propia exprimare.
De remarcat accesul mobilizator repetat de mai multe ori de edil de la microfon: "SA VINA TOATE OGRAZILE!" si faptul ca intervievat telefonic la Antena 3 nu i s-a parut nimic nefiresc in demersul sau!



×