x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Să fii mireasă pentru încă o zi!

Să fii mireasă pentru încă o zi!

de Roxana Roseti    |    17 Mai 2009   •   00:00
Să fii mireasă pentru încă o zi!
Sursa foto: Daniel Chindea/

Astăzi, între orele 10:00-14:00 pe traseul Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Bulevardul Libertăţii, Piaţa Constituţiei se vor revărsa valuri de mirese! Este vorba despre o manifestare de anvergură, cu îndemnul: "Să fii mireasă pentru încă o zi!".

Orice femeie visează şi caută rochia de mireasă perfectă, pentru a fi în centrul atenţiei într-unul dintre cele mai importante momente ale vieţii sale. Evenimentul de azi - Bride Parade, propune prelungirea celui mai frumos moment al vieţii.


La parada mireselor participă peste 100 de femei pe cale de a deveni mirese, sau care s-au căsătorit de curând (ele au avut posibilitatea de a se înscrie la acest eveniment pe site-ul Bride Parade, în perioada 23 aprilie - 16 mai a.c.), bineînţeles îmbrăcate în superbe rochii albe.

Alături de ele se află o fanfară de prestigiu, maşini de epocă (autentice!), fotografi, cameramani, rude şi prieteni. Parada este condusă de Loredana, îmbrăcată în rochie de mireasă, bineînţeles.

Evenimentul, printre ai cărui parteneri media se numără Intact Interactive, Antena 1, Antena 2 şi Jurnalul Naţional îşi propune să depăşească atitudinea explicit comercială a târgurilor de nunţi. Bride Parade doreşte să schimbe imaginea clasică a celei mai importante zile din viaţa unei femei, implementând conceptul de organizare a nunţii ca un eveniment strălucitor, monden. 

Prin urmare, sunteţi invitaţi la o "nuntă" de amploare. Şi, cel mai important, veţi asista la un moment unic: prima paradă de mirese din România şi din Europa!

×
Subiecte în articol: observator