x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Salvamont Brașov, solicitat să intervină în cazuri de turiști accidentați

Salvamont Brașov, solicitat să intervină în cazuri de turiști accidentați

14 Ian 2021   •   22:04
Salvamont Brașov, solicitat să intervină în cazuri de turiști accidentați

Serviciul Public Local Salvamont Brașov a fost solicitat să intervină în patru cazuri în care turiștii s-au accidentat în timp ce practicau sporturi de iarna în Masivul Postavarul. Pentru una dintre persoane a fost necesară intervenția echipajului SMURD.

„Serviciul Public Local Salvamont Brașov a fost solicitat să intervină în patru cazuri în care turiștii s-au accidentat în timp ce practicau sporturile de iarnă în Masivul Postăvarul. Pentru una dintre persoane a fost nevoie și de intervenția echipajului SMURD care a preluat-o și transportat-o spre unitatea spitalicească, pentru consult de specialitate”, anunță SPL Salvamont Brașov.

Potrivit sursei citate, de la începutul sezonului de schi salvamontiștii din Poiana Brasov au intervenit în 57 de cazuri, implicând 58 de persoane care s-au accidentat, rătăcit sau care au trebuit să fie evacuate.

„Practicarea sporturilor de iarna presupune responsabilitate, atât pentru siguranța proprie, cât și pentru a celor din jur”, avertizează salvamontiștii.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: salvamont brasov