x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Satu Mare: Trei persoane rănite în urma unei explozii într-un ştrand

Satu Mare: Trei persoane rănite în urma unei explozii într-un ştrand

01 Sep 2014   •   22:40

Trei persoane au fost grav rănite luni seara în urma exploziei unei conducte de apă termală în incinta ştrandului din comuna sătmăreană Acâş.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, transmis AGERPRES, explozia s-a produs într-o încăpere destinată băilor în care se afla o familie.

'Din primele cercetări s-a stabilit că într-o încăpere destinată băilor la vană ar fi explodat o conductă de apa termală, iar doi adulţi, soţ-soţie şi copilul minor al acestora, aflaţi în încăpere au suferit leziuni. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru a li acorda primele îngrijiri medicale', precizează sursa citată.

Poliţiştii au demarat verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi tragerea la răspundere a eventualilor responsabili de producerea evenimentului.

Cele trei persoane au fost transportate la Spitalul de Arşi din Bucureşti cu o aeronavă militară C-27J Spartan aparţinând Ministerului Apărării Naţionale. (AGerpres)

×