x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scarlett Johansson face o mărturisire cutremurătoare. Cum trăia în copilărie

Scarlett Johansson face o mărturisire cutremurătoare. Cum trăia în copilărie

30 Apr 2015   •   19:02
Scarlett Johansson face o mărturisire cutremurătoare. Cum trăia în copilărie

Actriţa americană Scarlett Johansson, care a câştigat 18 milioane de euro pentru recentul ei film 'The Avengers', a mărturisit că nu a avut o viaţă de lux întotdeauna, ci dimpotrivă, s-a hrănit în copilărie graţie ajutoarelor primite prin sistemul de asistenţă socială, relatează joi ziarul spaniol 'El Mundo'. 

 
Vedeta în vârstă de 30 de ani a făcut această declaraţie în cadrul unei campanii contra foametei în rândul copiilor duse de 'Feeding America', o organizaţie neguvernamentală înfiinţată în 1979, care gestionează acum 200 de bănci de alimente, fiind cea mai mare şi eficientă reţea de acest gen din SUA. 
 
'Familia mea a avut nevoie de sistemul de asistenţă publică', de la care primea hrană, afirmă artista într-un videoclip de sensibilizare, în care apare îmbrăcată sobru şi aproape lipsită de machiaj. Născută la New York, într-o familie formată dintr-un danez şi o evreică, Scarlett Johansson, care are şi patru fraţi, a menţionat că în casa părinţilor ei 'erau puţini bani'. 
 
'Foametea în rândul copiilor din SUA este o problemă reală şi, deseori, trecută cu vederea. Împreună, putem rezolva acest lucru', spune ea în înregistrarea video. Pentru a fi mai convingătoare, aduce şi date concrete, precizând că numărul copiilor americani care 'se luptă contra foamei este de 16 milioane', adică unul din cinci. 
 

×