x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Schelet uman găsit în curtea unei case din Arad. Oasele vor fi trimise la „Mina Minovici” pentru investigaţii

Schelet uman găsit în curtea unei case din Arad. Oasele vor fi trimise la „Mina Minovici” pentru investigaţii

24 Iul 2014   •   19:29
Schelet uman găsit în curtea unei case din Arad. Oasele vor fi trimise la „Mina Minovici” pentru investigaţii

Muncitorii care efectuau lucrări în curtea unei locuințe din cartierul Funcționarilor din Arad, au găsit un schelet uman. Acesta era îngropat la o adâncime de 1,20 metri, Potrivit autorităţilor, n-ar fi vorba despre o faptă penală şi că în zona respectivă s-ar fi aflat în trecut un cimitir, însă adâncimea minimă la care se sapă gropile în cimitire este de 1,60 metri.

Muncitorii au alertat autoritățile. Scheletul a fost preluat de către Serviciului de Medicină Legală Arad pentru examinare, însă există mari șanse ca acesta să fie trimis către Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” pentru a fi datat de către un antropolog.

„Colegii mei au fost sesizați despre faptul că, în curtea unui imobil, câțiva muncitori care efectuau lucrări, respectiv au săpat un șanț, au găsit la o adâncime de 1,20 metri, un schelet uman. Acesta a fost preluat de către Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea examinării”, a declarat agentul principal de poliție Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

În acest caz însă nu vorbim despre o faptă penală și asta deoarece este cunoscut faptul că pe locul pe care se află cartierul Funcționarilor și un supermarket s-a aflat, în trecut, un cimitir. De altfel, în timpul efectuării de săpături pentru ridicarea supermarketului au mai fost descopererite schelete.

×