x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Schimbări IMPORTANTE în conducerea ANAF

Schimbări IMPORTANTE în conducerea ANAF

22 Mar 2017   •   23:40
Schimbări IMPORTANTE în conducerea ANAF

Marin-Marius Florea a fost numit în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), care coordonează Direcţia generală antifraudă fiscală, printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu.

Totodată, Sorin Grindeanu a decis eliberarea lui Petre-Dragoş Voinescu din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al ANAF, care coordonează Direcţia generală antifraudă fiscală.

Pe de altă parte, Ionelia Claudia Grosu a fost eliberată de premierul Grindeanu din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Romi. În locul său a fost numit Daniel Rădulescu.

Sorin Grindeanu a decis eliberarea lui Laurenţiu Adrian Neculaescu din funcţia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene şi numirea lui în funcţia de secretar de stat la Ministerul Mediului.

De asemenea, Nicolae Nasta a fost numit secretar de stat la Ministerul Apărării Naţionale, iar Zsolt Lorincz Gyongyossy a fost numit subsecretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului, conform altor decizii ale premierului.

Deciziile au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial. AGERPRES

×