x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Schimbări IMPORTANTE la Antena 3

Schimbări IMPORTANTE la Antena 3

29 Mar 2017   •   08:41
Schimbări IMPORTANTE la Antena 3

Antena 3 trece prin schimbări importante în ultima perioadă. Mai întâi, Mircea Badea a renunțat la a mai prezenta, alături de Alina Petrescu, emisiunea ”Esențial”. Apoi, Petrescu a demisionat pentru a ajunge purtătoare de cuvânt a Guvernului, iar locul său la prezentarea emisiunii a fost preluat de reporterul Ana-Maria Roman, potrivit stiripesurse.ro.

Schimbările continuă cu plecarea lui Răzvan Dumitrescu la Cluj-Napoca, la o televiziune locală. El realizează emisiunea ”Subiectiv”, de luni până vineri, de la ora 20:00 la ora 21:00. Ca urmare a plecării sale, emisiunea va fi mutată în week-end. Locul lui Dumitrescu va fi luat de Radu Tudor, cu emisiunea ”Punctul de întâlnire” începând cu 3 aprilie. Până acum, Tudor avea emisiunea duminica, acolo unde se mută Dumitrescu. În urma acestui schimb, Dana Grecu va prezenta singură emisiunea ”La ordinea zilei”.

Radu Tudor: Ce voi face de luni la Antena 3

Schimbare de grilă la Antena 3. Emisiunea Punctul de întâlnire își schimbă tronsonul de difuzare și va putea fi urmărită zilnic, de luni până vineri, între orele 20:00 și 21:00. Radu Tudor a explicat cum s-a ajuns la această schimbare.

Citeste aici intreaga explicatie

 

 

×
Subiecte în articol: radu tudor