x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şefa Direcţiei Politica Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din Ministerul Sănătății, arestată preventiv

Şefa Direcţiei Politica Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din Ministerul Sănătății, arestată preventiv

28 Aug 2015   •   19:57
Şefa Direcţiei Politica Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din Ministerul Sănătății, arestată preventiv

Şefa Direcţiei Politica Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din cadrul Ministerului Sănătăţii, Mihaela Udrea, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile în urma deciziei de vineri a Tribunalului Bucureşti.

Instanţa a admis propunerea procurorilor DNA de arestare preventivă a Mihaelei Udrea, însă decizia poate fi atacată.

Ea a fost reţinută vineri dimineaţa de procurorii DNA după ce a fost prinsă în flagrant cu mită. Mihaela Udrea este acuzată de şase infracţiuni de luare de mită, dintre care două în formă continuată.

Conform DNA, în perioada aprilie - august 2015, Mihaela Udrea a primit în biroul său de la Ministerul Sănătăţii bani şi produse cosmetice de la şase persoane, pentru avizarea unor puncte de lucru farmaceutice.

În acelaşi context, procurorii anticorupţie au prins-o joi în flagrant, având asupra ei suma de 2.000 lei. Cu ocazia percheziţiei, în biroul inculpatei au fost găsite mai multe plicuri ce conţineau aproximativ 4.000 lei, dar şi produse cosmetice.

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii. agerpres.ro

×