x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Șeful DSU, Raed Arafat, despre licitația privind testele de salivă: Au mai apărut și alte contestații

Șeful DSU, Raed Arafat, despre licitația privind testele de salivă: Au mai apărut și alte contestații

13 Ian 2022   •   17:26
Șeful DSU, Raed Arafat, despre licitația privind testele de salivă: Au mai apărut și alte contestații
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

Raed Arafat a anunțat joi că licitația privind testele de salivă pentru elevi a fost contestată și de alte firme.

El spune că după prima decizie a instanțelor de judecată, IGSU ar putea semna contractele subsecvente și livra testele de salivă în școli.

„Licitația pe lotul doi și trei este în desfășurare la ONAC. Depinde când se semnează acordul cadru, (apoi - n.r.) trecem noi la semnarea acordului subsecvent. Referitor la lotul 1, care a fost blocat prin contestație, au mai apărut și alte contestații chiar la sfârșitul perioadei în care se puteau depune”, anunță Raed Arafat.

El spune că autoritățile așteaptă decizia CNCS.

„Cu cât vine decizia CNCS mai repede, au atât știm ceea ce e de făcut - fie ONAC trebuie să reevalueze, fie trece IGSU la semnarea contractului subsecvent și la livrare. Problema asta a constestațiilor este una incontrolabilă, pentrui că cine contestă nu înseamnă că are dreptate, dar blochează procesul”, adaugă Arafat.

Șeful DSU anunța vineri că se așteaptă decizia instanței pentru semnarea contractului de achiziționare a testelor de salivă necesare în școli, după ce o firmă a depus o contestație la CNSU.

 

(sursa: Mediafax)

×