x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şeful Poliţiei Locale Drobeta Turnu Severin şi soţia acestuia, duşi la audieri

Şeful Poliţiei Locale Drobeta Turnu Severin şi soţia acestuia, duşi la audieri

21 Noi 2013   •   08:33
Şeful Poliţiei Locale Drobeta Turnu Severin şi soţia acestuia, duşi la audieri
UPDATE 09:45 - Șeful Poliţiei Locale Drobeta Turnu Severin şi soţia acestuia au fost ridicaţi, joi, de poliţiști de la locuinţa lor și duși la audieri, în urma percheziţiilor din judeţele Mehedinţi, Gorj, Dolj, Timiş, Dâmboviţa şi municipiul Bucureşti, care vizează o reţea specializată în evaziune fiscală.

Șeful Poliţiei Locale Drobeta Turnu Severin, Nicolae Micşoniu, şi soţia acestuia au fost ridicaţi de oamenii legii de la locuinţa lor din Drobeta Turnu Severin.

La ieșirea din casă, Nicolae Micşoniu a salutat jurnaliştii, refuzând să facă declaraţii.
----------------------------------------

Zeci de percheziţii au loc, în această dimineaţă, în mai multe judeţe, între care şi Mehedinţi, într-un caz de evaziune fiscală în care ar fi implicată familia şefului Poliţiei Locale Drobeta Turnu Severin şi mai mulţi oameni de afaceri. Prejudiciul este estimat la aproximativ 10 de milioane de euro.

Procurorii DIICOT şi ofiţerii de la Crimă Organizată fac, în această dimineaţă, 80 de percheziţii în judeţele Mehedinţi, Gorj, Dolj, Timiş, Dâmboviţa şi municipiul Bucureşti, fiind vizată o reţea specializată în evaziune fiscală.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, citate de Mediafax, reţeaua, în acest caz ar fi implicată şi familia şefului Poliţiei Locale Drobeta Turnu Severin, Nicolae Micşoniu, precum şi mai mulţi oameni de afaceri, înregistra facturi fictive la firmele pe care le aveau în calitate de acţionari majoritari sau asociaţi.

Prejudiciul în acest caz este estimat la aproximativ 10 de milioane de euro.

Printre firmele vizate se numără şi o firmă de pază deţinută de soţia şefului Poliţiei Locale Drobeta Turnu Severin.

Procurorii ar urma să pună în aplicare 45 de mandate de aducere, între persoanele care vor fi audiate numărându-se oamenii de afaceri Constantin Bădescu, Constantin Izvoranu, soţia şefului Poliţiei Locale Drobeta Turnu Severin, dar şi avocatul omului de afaceri Constantin Bădescu, Sorin Crudiu, au precizat sursele citate.

Acţiunea este coordonată de DIICOT Mehedinţi în colaborare cu Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Mehedinţi, participând aproximativ 300 de forţe de intervenţie.

×