x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Seminar. Educaţie fără pedepse şi fără recompense

Seminar. Educaţie fără pedepse şi fără recompense

22 Oct 2014   •   17:02
Seminar. Educaţie fără pedepse şi fără recompense

 Seminarul “Educaţie fără pedepse şi fără recompense” face parte din proiectul Parenship – Seminarii pentru părinţi, proiect lansat în 2011 care a adunat sute de părinţi participanţi la conferinţe, workshop-uri, cursuri pentru părinţi. De data aceasta, seminarul propune părinţilor o abordare centrată pe copil, pe înţelegerea nevoilor şi emoţiilor lui, a cauzelor care determină comportamentele nedorite ale celor mici. Hai să descoperim împreună ce tipologie de părinte eşti, care sunt alternativele la pedepse şi recompense pentru copilul tău, de ce acesta plânge şi care este sursa lui de furie, care sunt tipurile de conflicte şi, poate, cel mai important aspect: cum soluţionăm conflictele şi cum facem faţă ca părinţi propriilor emoţii.

Trainerul seminarului, Anca Iordache, este primul instructor Aware Parenting certificat în România de Dr. Aletha Solter, este mamă a doi copii şi fondatoarea Parentship – Seminarii pentru părinţi. “Am învăţat în aceşti ani de training pentru părinţi cât de preţioase sunt informaţiile şi cât de mult îţi uşurează munca de părinte. Experienţa mea ca mamă este însă cea mai importantă în sala de curs, pentru că părinţii vor să audă situaţii şi exemple concrete despre cum se pun în practică şi cum funcţionează educaţia fără pedepse şi fără recompense, relaţionarea prin joc şi acceptarea emoţiilor copiilor.”
Evenimenul se va desfăşura în weekendurile 8 şi 9, 15 şi 16 noiembrie în intervalul 10:00 – 13:00 într-o locaţie extrem de primitoare şi potrivită pentru un astfel de seminar: Casa Rudolf Steiner, Str. Vişinilor nr. 17 ( zona Hala Traian), Bucureşti. Înscrierile se fac la adresa: contact@parentship.ro. Mai multe detalii, pe: www.parentship.ro

×