x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sergiu Lucinschi, fiul fostului preşedinte al Republicii Moldova, REŢINUT de DNA. Ginerele lui Băsescu, suspect în dosar

Sergiu Lucinschi, fiul fostului preşedinte al Republicii Moldova, REŢINUT de DNA. Ginerele lui Băsescu, suspect în dosar

31 Mar 2015   •   09:28
Sergiu Lucinschi, fiul fostului preşedinte al Republicii Moldova, REŢINUT de DNA. Ginerele lui Băsescu, suspect în dosar
UPDATE 11:33 - Ginerele lui Traian Băsescu, Radu Pricop, este suspectat de complicitate la şantaj în dosarul afaceristului Sergiu Lucinschi, fiul fostului preşedinte al Republicii Moldova, potrivit Antena3.

UPDATE 10:59
- Direcția Națională Anticorupție informează că omul de afaceri Sergiu Lucinschi, fiul fostului președinte al Republicii Moldova, va fi prezentat astăzi Înaltei Curți de Casație și Justiție, alături de un ofițer de poliție din DIICOT, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Sergiu Lucinschi a fost reținut luni noapte de procurorii DNA pentru șantaj și trafic de influență. În dosar a fost reținut și Constantin Comăneanu, ofițer de poliție din cadrul DIICOT, pentru luare de mită.

Citeşte comunicatul DNA
.............................................................

Omul de afaceri Sergiu Lucinschi, fiul fostului preşedinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, a fost dus, noaptea trecută, la sediul central al DNA pentru a fi audiat. El a fost adus de anchetatori după ce aceştia i-au percheziţionat domiciliul din Voluntari.

"Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2014-martie 2015, de către suspectul LUCINSCHI SERGIU, om de afaceri.

În cursul zilei de 30 martie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, a fost efectuată percheziție domiciliară la o locație situată în județul Ilfov", se arată în comunicatul DNA.


×