x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şi-a măcelărit părinţii! Pe mamă a răstignit-o, pe tată l-a înjunghiat

Şi-a măcelărit părinţii! Pe mamă a răstignit-o, pe tată l-a înjunghiat

25 Mai 2015   •   16:40
Şi-a măcelărit părinţii! Pe mamă a răstignit-o, pe tată l-a înjunghiat
Sursa foto: voceatransilvaniei.ro

Un bărbatul de 36 de ani din satul Giungi, județul Satu Mare şi-a înjunghiat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, ambii părinţi, iar pe mamă a răstignit-o pe o scândură, cu o icoană pe piept. A mers apoi şi s-a confesat preotului din sat, la 5 dimineața.

Atunci a avut un moment în care s-a gândit să-și ia viața, chiar în curtea bisericii, spunând că se aruncă într-o fântână. A fost oprit de preot, care apoi, însoțit de un vecin, a mers împreună la casa familiei Nagy. Aici au găsit o scenă desprinsă din filmele de groază, scrie voceatransilvaniei.ro.

Părinții bărbatului, de 71, respectiv 65 de ani, erau amândoi morți, uciși de singurul lor copil. Tatăl în casă, iar mama pe prispă.
Femeia era întinsă pe o scândură, dezbrăcată de la brâu în sus, cu o icoană pe piept și cu mâinile întinse de parcă ar fi fost răstignită.

VEZI VIDEO AICI

Cadavrul era acoperit cu haine și frunze de nuc. Femeia fusese lovită cu un călcător și apoi cu cuțitul în cap. Soțul ei era mort în casă, înjunghiat în două locuri, în piept și în stomac. Anchetatorii au mai găsit și 30 de găini moarte aruncate în fântână.

×
Subiecte în articol: suspect criminal