x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sicriul cu trupul neînsufleţit al marelui fotbalist Ilie Balaci a fost depus la Stadionul "Ion Obemenco"

Sicriul cu trupul neînsufleţit al marelui fotbalist Ilie Balaci a fost depus la Stadionul "Ion Obemenco"

22 Oct 2018   •   18:28
Sicriul cu trupul neînsufleţit al marelui fotbalist Ilie Balaci a fost depus la Stadionul "Ion Obemenco"

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci a fost depus, luni după-amiază, la Stadionul "Ion Oblemnco" din Craiova unde cei care l-au iubit pe marele fotbalist pot merge să îşi ia rămas-bun. 

Marţi dimineaţa, sicriul va fi depus pe terenul stadionului, unde va fi oficiată o slujbă In Memoriam oficiată de un sobor de preoţi de la Mitropolia Olteniei, după care va fi din nou dus la Biserica "Sfântul Ilie" pentru slujba de înmormântare. 

După slujbă, cel denumit "Minunea blondă a Craiovei Maxima" va fi înmormântat în Cimitirul Sineasca din Craiova. 

Sute de persoane au ajuns luni la Biserica "Sfântul Ilie" din Craiova, unde a fost depus sicriul marelui fotbalist pentru câteva ore şi unde a avut o slujbă religioasă. La scoaterea sicriului din biserică pentru a fi dus la stadion, lui Aurică Beldeanu, fost mare fotbalist al Craiovei Maxima şi prieten al lui Ilie Balaci, i s-a făcut rău şi a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. 

Ilie Balaci, în vârstă de 62 de ani, a fost găsit duminică dimineaţă acasă, la mama sa, într-un apartament din Craiova, în stop cardio-respirator, de un echipaj al Ambulanţei Dolj, care după ce a încercat câteva zeci de minute să îl resusciteze, a declarat decesul. Poliţiştii de la Secţia 4 din Craiova au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul decesului lui Ilie Balaci, potrivit procedurilor, pentru a putea fi dispusă expertiza medico-legală. Medicii legişti au efectuat necropsia şi, potrivit unor surse apropiate anchetei, cauza decesului ar fi infarctul miocardic. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Ilie Balaci