x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Simona Gherghe, ipoteză tulburătoare legată de ultima apariţie pe scenă a Stelei Popescu. "Dacă intervenea cineva, putea fi salvată"

Simona Gherghe, ipoteză tulburătoare legată de ultima apariţie pe scenă a Stelei Popescu. "Dacă intervenea cineva, putea fi salvată"

24 Noi 2017   •   11:15
Simona Gherghe, ipoteză tulburătoare legată de ultima apariţie pe scenă a Stelei Popescu. "Dacă intervenea cineva, putea fi salvată"

Stela Popescu a murit. În urmă cu puţin timp, Simona Gherghe a scris un mesaj cutremurător pe Facebook, legat de ultima filmare cu regretata Stela Popescu. 

Marţi seara, actriţa a participat la "Gala Femeilor de Succes", acolo unde a primit un premiu pentru toată activitatea. 

În momentul în care Stela Popescu a urcat pe scenă, artista era foarte nervoasă, a avut un discurs incoerent şi, la un moment dat, a scăpat trofeul din mână.

 

Într-un mesaj postat pe Facebook, Simona Gherghe lansează o întrebare cutremurătoare: "Dacă intervenea cineva atunci, putea fi salvată. Dar cine să intervină?"

„Am urmarit ultima filmare cu Stela Popescu, de marti seara, la Gala Femeilor de Succes. Au difuzat-o colegii mei, ieri dupa-amiaza. Imaginile sunt, intr-adevar, socante. Discurs incoerent, iritabilitate, la un moment dat, a scapat trofeul din mana. M-am uitat nedumerita la mama, care era langa mine si a am intrebat-o ce poate fi asta. Psihilog de profesie, mama imi spune ca probabil tocmai facuse un spasm cerebral si ca, daca intervenea cineva atunci, putea fi salvata. Dar cine sa intervina? Sa fim cinstiti. Oare ar fi reusit careva, fara studii medicale, sa-si dea seama ca doamna Stela Popescu e in pericol si sa indrazneasca sa cheme o salvare? Poate ca au fost in sala oameni care s-au gandit ca marea actrita are o problema, dar poate ca s-au temut sa nu o jigneasca. Poate au pus-o pe seama oboselii sau a nervozitatii. Asa ca, cinstit, voi ati fi sunat la 112?", a scris Simona Gherghe pe Facebook.

×