x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sindicat Europol: S-au tras 17 focuri de armă pentru prinderea șoferului fugar în Botoșani

Sindicat Europol: S-au tras 17 focuri de armă pentru prinderea șoferului fugar în Botoșani

17 Dec 2020   •   19:52
Sindicat Europol: S-au tras 17 focuri de armă pentru prinderea șoferului fugar în Botoșani

Sindicaliștii de la Europol susțin că polițiștii care au tras în Botoșani 17 focuri de armă pentru prinderea unui șofer care nu a oprit la semnalele Poliției au acționat ireproșabil. Șoferul a suferit mai multe leziuni și a murit la scurt timp.

Potrivit sindicaliștilor de la Europol, polițiștii Secției 3 Popricani, din județul Iași, au fost sesizați prin trei apeluri 112 despre un șofer care s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice.

Șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor și a reușit să spargă mai multe baraje, punând astfel în pericol viața agenților, susțin sindicaliștii. Aceștia spun că pe raza județului Botoșani șoferul a pierdut controlul autoturismului și a ieșit de pe carosabil.

„S-au tras 17 focuri de armă în plan vertical, dar și în direcția pneurilor. Pericolul reprezentat de șoferul fugar a fost unul deosebit, prin maniera agresivă și riscantă în care conducea autoturismul. În urma impactului, șoferul a suferit mai multe vătămări și la scurt timp aceasta a decedat. Nu avem mai multe detalii la acest moment, însă modul de acțiune al polițiștilor a fost ireproșabil”, au transmis reprezentanții sindicatului.

Potrivit IPJ Botoșani, cercetările în acest caz vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: șofer fugar Botoșani