x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate participă la plimbarea în jurul Palatului Cotroceni: "Suntem în jur de 10.000 de oameni"

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate participă la plimbarea în jurul Palatului Cotroceni: "Suntem în jur de 10.000 de oameni"

09 Aug 2014   •   12:25
Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate participă la plimbarea în jurul Palatului Cotroceni: "Suntem în jur de 10.000 de oameni"

Realizatorul emisiunii "În Gura Presei", Mircea Badea, a anunțat că va face o plimbare duminică, la Cotroceni, la ora 17.00. Asemenea lui, mai mulți oameni au anunțat că vor să participe.
 
"Mă voi duce să mă plimb. Este formula care a funcţionat exact acum doi ani, când s-au furat 7,4 milioane de voturi şi oamenii au ieşit să se plimbe, din păcate nu foarte mulţi. Dacă ar fi ieşit suficient de multă lume, Băsescu ar fi fost acum la puşcărie. Nu chem pe nimeni să se plimbe cu mine, eu singur mă duc", a spus Mircea Badea la Antena 3.

Citește și
Mircea Badea: Voi ieşi în stradă, şi îi voi striga locatarului de la Cotroceni: "Ieşi afară, javră ordinară!"
 
Iosif Bălan, secretar general al Sindicatului Cadrelor Militare disponibilizate, a anunţat, în direct la emisiunea "News Magazine", că doreşte să se alăture plimbării, alături de alte câteva mii de persoane.
 
"Suntem admiratori ai Antenei 3 şi noi am fost nedreptăţiţi de acest regim şi ne alăturăm cauzei. Din ce am discutat până acum, suntem în jur de 10.000 de oameni. Atât am reuşit", a spus Iosif Bălan.


×