x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Site-ul Poliţiei Române, SPART de hackeri. MESAJUL transmis de Anonymous România

Site-ul Poliţiei Române, SPART de hackeri. MESAJUL transmis de Anonymous România

19 Sep 2014   •   10:53
Site-ul Poliţiei Române, SPART de hackeri. MESAJUL transmis de Anonymous România

Site-ul Poliției Române a fost spart de hackerii de la Anonymous România. La această oră, pagina de Internet a Poliţiei Române nu este funcţională.

"Vă salutăm Domnilor. Noi suntem Anonymous . Noi suntem Legiunea . Noi suntem POPORUL ROMÂN sau desigur “ciumpalacii”. România, TREZEŞTE-TE!", au scris hackerii de la Anonymous pe site-ul Poliţiei Române.

IGPR: Nu au fost modificate sau sustrase informaţii de pe site-ul instituţiei
    
Inspectoratul General al Poliţiei Române precizează, într-un comunicat, că nu au fost modificate sau sustrase informaţii în urma spargerii site-ului instituţiei vineri dimineaţă.

"În această dimineaţă, la deschiderea site-ului de internet al Inspectoratului General al Poliţiei Române a apărut o postare neautorizată. Menţionăm faptul că a fost afectată doar interfaţa site-ului public al IGPR, nu şi conţinutul acestuia. Nu au fost modificate sau sustrase informaţii. Specialiştii IGPR au luat măsuri de a înlătura mesajul respectiv", precizează Poliţia Română.

Potrivit comuicatului, incidentul face obiectul unor investigaţii efectuate de ofiţerii specializaţi în combaterea criminalităţii informatice. "Site-ul de internet conţine date şi informaţii publice, nefiind conectat la bazele de date ale Poliţiei Române", se mai arată în document.






×