x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Slatina. Un pacient susţine că a fost ameninţat cu pistolul

Slatina. Un pacient susţine că a fost ameninţat cu pistolul

26 Ian 2009   •   00:00

Anchetele continuă la Spitalul judeţean din Slatina, unde un pacient a murit după ce a fost plimbat prin secţiile spitalului fără să i se acorde vreun ajutor. O echipă a Ministerul Sănătăţii va verifica întreaga activitate din spital, după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, a izbucnit un război al vorbelor între Minister şi Colegiul Medicilor, anunţă Antena3. Unul dintre pacienţii Spitalului din Slatina susţine că şeful secţiei de cardiologie, dr. Mircea Andriţoiu, l-ar fi ameninţat cu pistolul în timpul unei consultaţii. Acesta cere sancţionarea imediată a medicului.



Acuzaţiile vin la numai o zi după ce Luiza Mihaela Marin, asistentă la Spitalul Judeţean din Slatina, declara că medicul Andriţoiu se poartă foarte urât cu cadrele medicale, inclusiv cu cele auxiliare şi că ameninţă angajaţii cu arma. Între timp, soţia medicului de gardă al Spitalului Judeţean din Slatina, Cornel Fulga, a fost pusă faţă în faţă cu unii dintre pacienţii care-l acuză pe medic de abuz, dar şi de unele cadre medicale. Soţia mediclului acuză presa de ceea ce s-a întâmplat şi susţine că soţul domniei sale este "curat ca lacrima" şi că Ministerul Sănătăţii a comis un abuz.
Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au anunţat o conferinţă de presă pentru luni, la ora 16:00, pe marginea acestui subiect. (V.A.)

×
Subiecte în articol: romania