x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Soluţie de criză în sistemul sanitar: curăţenia la Spitalul Fundeni va fi făcută de puşcăriaşi (VIDEO)

Soluţie de criză în sistemul sanitar: curăţenia la Spitalul Fundeni va fi făcută de puşcăriaşi (VIDEO)

18 Aug 2011   •   07:47
Soluţie de criză în sistemul sanitar: curăţenia la Spitalul Fundeni va fi făcută de puşcăriaşi (VIDEO)

Sistemul de sanatate din Romania este in moarte clinica, dupa ce zeci de spitale si-au inchis portile, iar managerii celor care mai functioneaza nu mai au fonduri si incearca sa se descurce asa cum pot.

Potrivit Antena 3, conducerea Spitalului Clinic Fundeni a gasit o solutie inedita pentru a economisi bani, si anume angajarea a 60 de detinuti de la Penitenciarul Jilava care sa se ocupe de curatarea spatilor verzi din incinta unitatii. Acestia vor lucra timp de o luna si vor fi platiti cu sumele minime permise de lege pentru acest serviciu.

Reprezentantii inchisorii lauda initiativa lui Carmen Orban, managerul Spitalului Fundeni, si spun ca acesta ar putea fi un exemplu pentru managerii celorlalte spitale din Bucuresti care doresc mentinerea unei stari de curatenie corespunzatoare in incinta institutiilor pe care le conduc, la un raport calitate / pret foarte bun.

×
Subiecte în articol: detinuti spitalul fundeni curatenie