x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) Soluții specializate pentru cele mai exigente industrii

(P) Soluții specializate pentru cele mai exigente industrii

27 Iun 2016   •   15:32
(P) Soluții specializate pentru cele mai exigente industrii

Odată cu creșterea exigențelor producătorilor, furnizorilor și distribuitorilor din piață, cresc și cerințele față de domeniul logistic. Începând de la aprovizionare, la producție și livrare, până la servicii post-vânzare – un lanț logistic care funcționează perfect este în ziua de astăzi un factor decisiv din punct de vedere concurențial.

Industria auto
Logistica auto este centrul de competență și soluții al Gebrüder Weiss care se adresează industriei auto-moto și furnizorilor acesteia, asigurând activitatea pe o piață deosebit de exigentă.

Angajații noștri oferă deja de mulți ani producătorilor, furnizorilor și distribuitorilor din domeniu servicii de consultanță în ceea ce privește managementul lanțului de aprovizionare și dezvoltă sisteme logistice eficiente dintr-o singură sursă. În cadrul acestui proces sunt integrate perfect toate componentele – transport, depozitare și logistica informațiilor, precum și serviciile suplimentare.

High-tech

Pentru cerințele speciale ale piețelor ultra-dinamice, ca de exemplu piața tehnicii medicale, a telecomunicațiilor sau a sistemelor de presiune, îmbinăm servicii tehnice și logistice într-o soluție completă.

Datorită logisticii inteligente care creează plusvaloare, experții noștri din domeniul high-tech se pot ocupa, pe lângă serviciile de transport și depozitare, și de coordonarea rețelei de piese de schimb. Astfel, se vor obține atât reduceri semnificative de costuri, cât și servicii optimizate.

Bunuri de consum

Exigențele complexe ale industriei bunurilor de consum sunt marcate de oscilațiile sezoniere, de diversitatea sortimentului de marfă, precum și de presiunea constantă asupra costurilor și producției.

Prin externalizarea lanțului logistic de aprovizionare între producători și distribuitori, fluxul de marfă poate fi îmbunătățit în condițiile reducerii costurilor. Îmbinarea inteligentă și personalizată a transporturilor rutiere, feroviare, aeriene și maritime cu soluțiile logistice puse la dispoziție de compania noastră permite o derulare eficientă a proiectelor.

Serviciile suplimentare, cum ar fi gestionarea retururilor sau etichetarea mărfurilor completează gama noastră de servicii. Datorită soluțiilor logistice și de transport puse la dispoziție de Gebrüder Weiss, produsele dumneavoastră sunt livrate întotdeauna la timp și economic la punctele de vânzare și la clienții finali.

Despre Gebrüder Weiss

Compania Gebrüder Weiss are o experiență de peste 20 de ani în transport și logistică pe piața din România, furnizând de-a lungul anilor soluții logistice inteligente pentru clienții săi, bazându-se pe o infrastructură națională prin platforma logistică proprie cu 9 terminale logistice de cross-docking și puncte de lucru situate în București, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Constanța, Craiova, Brașov și Oradea.

Str. Ithaca 1000, Bolintin Deal, jud. Giurgiu

T. +40.372.678.500

E. office.ro@gw-world.com

http://www.gw-world.ro/newsletter-ro/

 

 

×
Subiecte în articol: Gebrüder Weiss