x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sorin Oprescu, despre o eventuală candidatură la prezidenţiale: Iau în calcul să merg înainte

Sorin Oprescu, despre o eventuală candidatură la prezidenţiale: Iau în calcul să merg înainte

24 Apr 2014   •   11:50
Sorin Oprescu, despre o eventuală candidatură la prezidenţiale: Iau în calcul să merg înainte
Sursa foto: Oana Pavelescu/Intact Images

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, spune într-un interviu acordat Agerpres că priorităţile sale în acest moment sunt legate de proiectele aflate în lucru în Bucureşti.

Întrebat despre o eventuală candidatură la prezidenţiale, Oprescu a răspuns că ia în calcul "să meargă înainte".

El a făcut referire la cele mai importante proiecte aflate în derulare în Capitală, printre care unificarea RADET cu electrocentralele şi centralele termice, pasajul rutier de sub dealul Parlamentului, lucrările la pasajul Mihai Bravu - Splaiul Unirii, reabilitarea clădirilor de patrimoniu şi consolidarea imobilelor cu "bulină roşie".

"Iau în calcul să merg înainte. Tocmai v-am enunţat multe proiecte în lucru, în Bucureşti, foarte multe nevoi şi aşteptări pe care le au bucureştenii de la mine. Acestea sunt priorităţile mele la acest moment. Să fac cât mai mult pentru un Bucureşti al bucureştenilor, dezvoltat, curat şi verde. Şi aşa cum ştiţi, oamenii aşteaptă de la autorităţi sprijin în momentele grele iar grija mea este să asigur şi protecţia socială de care au nevoie copiii, vârstnicii, familiile defavorizate, persoanele fără adăpost", a declarat Sorin Oprescu.

Citeşte mai multe aici

×