x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Starea vremii - 2 noiembrie 2008

Starea vremii - 2 noiembrie 2008

de Sorin Anghel    |    02 Noi 2008   •   00:00

În fiecare anotimp, în funcţie şi de circulaţia generală a maselor de aer, există perioade când vremea se abate pozitiv sau negativ de la regimul termic normal. Aşa s-a întâmplat zilele trecute şi se va întâmpla şi în următoarele 48 de ore, când vremea a fost şi va fi caldă, chiar deosebit de caldă în vestul şi sudul României, cu temperaturi de până la 8-10 grade peste mediile multianuale la valorile maxime. Nopţile şi dimineţile se vor menţine răcoroase.


Bucureşti

Azi (duminică):
Cerul va fi mai mult noros, însă doar trecător va fi posibil să plouă slab. Maxima: 14°C; minima: 3°C
Mâine (luni):
Cerul va fi temporar noros şi vântul, în general slab. Maxima: 14°C, iar minima: 2°C.
Poimâine (marţi):

Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul slab.
Maxima: 18°C, iar minima: 4°C.
 

La munte:

Azi (duminică):
Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în cursul zilei când izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat.
Mâine (luni):
Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în Meridionali şi Orientali unde izolat vor fi condiţii de ploaie slabă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura aerului nu va avea variaţii importante faţă de intervalul precedent. Vor fi condiţii de ceaţă.
Poimâine (marţi):
Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Valorile de temperatură vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent. Izolat pe văi şi în depresiuni dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă.

×
Subiecte în articol: meteo