x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Stela Popescu a murit. Noi informații: „A alunecat pe un preș, a căzut și s-a lovit la cap”

Stela Popescu a murit. Noi informații: „A alunecat pe un preș, a căzut și s-a lovit la cap”

23 Noi 2017   •   22:18
Stela Popescu a murit. Noi informații: „A alunecat pe un preș, a căzut și s-a lovit la cap”

STELA POPESCU A MURIT. Fiica adoptivă a acesteia a sunat la 112, după ce a găsit-o pe actriţă căzută în holul casei.

„A alunecat pe un preș, a căzut și s-a lovit la cap. A stat acolo până azi, când a fost găsită de fiica ei”, a transmis Adina Lăcătușu, reporter Observator, de la casa regretatei artiste.
 

Imediat ce a aflat despre tragedie, Alexandru Arșinel a venit la reședințe bunei sale colege și prietene, de unde a plecat cu ochii în lacrimi.

„Am cuvinte? ce cuvinte să spun despre Stela? Stela a fost unică. Nu-mi găsesc cuvintele. Om extraordinar, atât trebuie să știți. Jumătatea…

Vorbeam în fiecare zi cu ea la telefon. Se simțea bine. Aș vrea să vă spun că și-a rupt un picior, că și-a spart capul, dar nu… Discutam ce vom face în Spania de 1 decembrie.

E îngropată, e dusă… Cred că a murit ieri. Hemoragie internă, posibil”, a declarat Alexandru Arșinel, făcând referire la faptul că Stela Popescu, care a avut o viață plină de neprevăzut, s-ar fi lovit la cap în momentul în care a murit și a făcut hemoragie internă.

Numeroși oameni au aprins lumânări în fața casei.

×
Subiecte în articol: stela popescu a murit