x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Studenta Udrea vrea să stea în căminul facultății

Studenta Udrea vrea să stea în căminul facultății

30 Sep 2016   •   14:54
Studenta Udrea vrea să stea în căminul facultății

Studenta Facultăţii de Teologie din Cluj, Elena Udrea, la 43 de ani, intenționează să stea câteva zile pe săptămână în cămin, a declarat aceasta într-un scurt intreviu pentru TVR.

Profesorul Teofil Tia de la Facultatea de Teologie Ortodoxă a UBB Cluj a declarat, săptămâna trecută, că Elena Udrea a candidat iniţial pentru admiterea la masteratul de teologie pentru locuri cu taxă, dar că, fiind la primul masterat, a intrat pe cele bugetate, urmând să devină specialist în psihoterapie spiritual-pastorală.

'În prima tranşă, ea a candidat pentru locuri cu taxă şi întrucât au rămas locuri, în sensul că mulţi candidaţi au avut un alt masterat şi, potrivit legii, trebuie să plătească pentru alte masterate, atunci noi am avut locuri bugetate şi ea neavând un alt masterat înainte a glisat spre fără taxă', a explicat Teofil Tia, care a fost membru în comisia de evaluare a candidaţilor.

Potrivit acestuia, comisia de evaluare nu s-a întâlnit cu Elena Udrea, deoarece examenul a constat într-un referat.

'Nu se dă oral nimic la admiterea la masterat. Se predă un referat pe o temă aleasă de candidat, candidată, şi care se încadrează în culoarul de cercetare propriu, ceva ce o pasionează. Lucrările au venit lipite, noi n-am ştiut cine e şi am dat note pentru toate lucrările şi apoi au fost desfăcute şi s-au identificat candidaţii. Deci, nu am avut întrevedere tete a tete', a spus Teofil Tia.

 

×