x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sute de persoane au apelat la Ambulanţă, în noaptea de Revelion

Sute de persoane au apelat la Ambulanţă, în noaptea de Revelion

01 Ian 2016   •   16:30
Sute de persoane au apelat la Ambulanţă, în noaptea de Revelion
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Peste 500 de persoane au apelat în noaptea de Revelion la Serviciul de Ambulanţă, iar dintre acestea peste 350 au fost cazuri de urgenţă de cod roşu şi cod galben, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu, directorul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti.

"La serviciul de Ambulanţă, în noaptea de Revelion, 502 persoane au apelat pentru urgenţe. Dintre acestea 352 au fost cazuri de urgenţă de cod roşu şi cod galben. Dintre cazurile de urgenţă, 62 de persoane se aflau în loc public - în restaurante şi pe stradă, a spus Alis Grasu, adăugând că au fost înregistrate şi urgenţe cauzate de abuzul de alimente şi alcool.

De asemenea, a adăugat Alis Grasu, Serviciul de Ambulanţă a fost solicitat pentru a interveni în cazul a două accidente rutiere, un accident minor cauzat de o petardă şi şapte traumatisme prin agresiune.

Ea a mai spus că în noaptea dintre ani echipajele de la Ambulanţă au participat şi la şase evenimente fericite, respectiv şase naşteri.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti a precizat că în noaptea de Revelion au lucrat 73 de echipaje, dintre care 56 au fost echipaje de urgenţă.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: ambulanta revelion alis grasu