x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tanar la un pas de a fi decapitat

Tanar la un pas de a fi decapitat

17 Apr 2004   •   00:00

Un tanar a fost la un pas de a fi decapitat, joi seara, pe terenul de fotbal al Liceului „Gheorghe Chitu" din Craiova. Daniel Popovici, ce are 23 de ani, a fost lovit, pe la spate, cu o sabie, in zona gatului. Agresorul i-a aplicat apoi tanarului mai multe lovituri in cap, cu aceeasi sabie. Agresorul si ceilalti prieteni ai sai care il insoteau au fugit cand au vazut cat de grav

este ranit tanarul.

OMENIE. Victima a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova de un taximetrist care trecea intamplator prin zona. Daniel Popovici este acum internat in Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Craiova. Tanarul este constient: „Am avut mare noroc cu gulerul tare de la geaca. Acesta a mai atenuat lovitura. Mare minune ca nu m-au decapitat", spune Daniel Popovici.

Daniel fusese chemat la liceu de fratele sau de 15 ani, care fusese acostat de niste necunoscuti. „Cand am ajuns acolo am incercat sa-i conving pe ceilalti baieti, majoritatea mai mari si decat mine, sa-l lase in pace pe fratele meu si ceilalti, ca sunt doar niste copii. In timp ce vorbeam am simtit o lovitura puternica in gat, de la spate", isi aminteste Daniel Popovici. Politistii judiciaristi l-au identificat pe agresor, in persoana lui Marius Berceanu de 27 de ani, dar nu au reusit inca sa il prinda.

×
Subiecte în articol: observator