x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tăriceanu: Numirea lui Geoană este o reuşită pentru România

Tăriceanu: Numirea lui Geoană este o reuşită pentru România

17 Iul 2019   •   16:40
Tăriceanu: Numirea lui Geoană este o reuşită pentru România

Numirea lui Mircea Geoană în funcţia de secretar general adjunct al NATO reprezintă o reuşită pentru România, a afirmat, miercuri, preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

"Desemnarea unui român în funcţia de secretar general adjunct al NATO demonstrează rolul pe care ţara noastră îl are în configuraţia Alianţei, de aliat-cheie, mai ales în Europa. Am încredere că Mircea Geoană va contribui, din această funcţie, la consolidarea rolului României în NATO. Dincolo de diferenţele noastre de viziune asupra politicii pe care le-am avut de-a lungul timpului, mă bucur pentru Mircea Geoană şi îi urez succes! L-am încurajat pe Mircea Geoană încă de acum câteva luni de când mi-a spus despre proiectul lui şi cred că e omul potrivit la locul potrivit!", a scris, pe Facebook, Tăriceanu.

Jens Stoltenberg a decis să-l numească pe Mircea Geoană în funcţia de adjunct al secretarului general al NATO, a informat un comunicat postat miercuri pe site-ul organizaţiei. El o va înlocui în funcţie pe Rose Gottemoeller, care ocupa această poziţie din octombrie 2016. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Călin Popescu-Tăriceanu