x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tinerii s-au confesat umanistilor

Tinerii s-au confesat umanistilor

30 Apr 2004   •   00:00

Peste 5.000 de tineri, membri sau simpatizanti ai Partidului Umanist, au umplut miercuri seara pana la refuz Sala Palatului.

In cadrul unei intalniri cu liderii umanisti, ei au tras un semnal de alarma asupra viitorului si al perspectivelor lor in Romania. Printre problemele semnalate de tinerii care au participat la actiunea „PUR si simplu pentru tineri" s-au numarat lipsa locurilor de munca, a sustinerii in formarea profesionala, a perspectivei cumpararii unei locuinte, coruptia care afecteaza intreaga societate si, in consecinta, imposibilitatea intemeierii unei familii.

"Partidul Umanist poate fi al vostru"

Presedintele Partidului Umanist, Dan Voiculescu, i-a chemat pe toti tinerii care, dezgustati de actuala politica si de proasta gestionare a vietii economico-sociale, sa se implice alaturi de PUR pentru a aduce normalitatea in Romania. „Vremea criticilor si a mormaielilor in barba a trecut. Este momentul unei schimbari fundamentale si asta nu o puteti face decat voi, tinerii. Partidul Umanist poate fi partidul vostru. Romania are nevoie de spiritul si mentalitatea voastra, de puterea si dorinta voastra de schimbare, dar reusita se bazeaza pe respect fata de oameni si pe multa munca", a spus liderul umanist.

Incurajari de la Dick Morris

Tinerii au primit incurajari si din partea celebrului strateg american Dick Morris, consultantul electoral al Partidului Umanist. El i-a invitat pe tineri sa se implice in politica pana nu este prea tarziu. „Vi s-a spus probabil de multe ori ca voi sunteti viitorul. Asa este. Dar voi aveti nevoie de case si servicii acum nu in viitor. Nu aveti timp de asteptat. Actionati acum", s-a adresat Dick Morris tinerilor aflati la Sala Palatului. Intalnirea s-a incheiat cu un concert cu cele mai bune piese de pe albumul „PUR si simplu" al formatiei Holograf. (Dana Piciu)
×
Subiecte în articol: observator