x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Topul celor mai periculoase zodii. Vești proaste pentru raci

Topul celor mai periculoase zodii. Vești proaste pentru raci

07 Noi 2017   •   10:27
Topul celor mai periculoase zodii. Vești proaste pentru raci
Sursa foto: Dzhulbee/Getty Images/iStockphoto

Sunt multe de spus despre fiecare semn zodiacal in parte, cum ar fi de exemplu: „Fecioarele nu iarta.”, „Berbecii sunt oameni determinati”, scrie kanald.ro.

De aceasta data va vom prezenta statistici reale! FBI a publicat datele de nastere ale criminalilor in serie si a persoanelor cunoscute pentru manifestari cu tendinte psihopatice. Astfel, statisticile arata ce zodii au inclinatii pentru infractiuni.

1. RAC - cei mai multi criminali sunt in aceasta zodie

In majoritatea cazurilor analizate de FBI, criminalii din zodia Rac au ucis din cauza geloziei. Acestia prezinta modificari de stari de spirit.

2. Lista este completat de SAGETATOR

Pentru ca cei mai multi criminali in serie s-au nascut in noiembrie, inseamna ca lista este completata de zodia Sagetator. In analiza facuta de FBI, acestia sunt criminali sadici.

3. Locul trei este ocupat de SCORPION

Scorpionii sunt imediat după Sagetatori, pentru ca au aceleasi tendinte. Mai exact, din analiza reiese faptul ca acestia nu comit crime la scara mica. De exemplu, Ted Bundy, Pablo Escobar şi Stalin erau Sagetator. La fel este si cu Scorpionii! Ei comit crime mari si ucid in masa, pentru ca astfel ei se considera „lideri”.

×