x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic aerian în condiții de ninsoare abundentă; unele zboruri înregistrează întârzieri la decolare

Trafic aerian în condiții de ninsoare abundentă; unele zboruri înregistrează întârzieri la decolare

17 Ian 2016   •   10:27
Trafic aerian în condiții de ninsoare abundentă; unele zboruri înregistrează întârzieri la decolare

Traficul aerian pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu se desfăşoară în condiţii de ninsoare abundentă şi viscol cu rafale de vânt de 70 peste kilometri/oră, care transportă zăpada pe sol, însă nicio cursă nu este anulată.

Potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), unele zboruri pot înregistra întârzieri de aproximativ 30 de minute la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor şi de operaţiunile de handling la sol îngreunate de vreme, punctual întârzierile ajungând sau depăşind o oră.

"Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilajele proprii pentru deszăpezirea pistelor, platformelor şi căilor de rulare, fiind asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene", spune CNAB.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.

"Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport'', se subliniază în comunicat.


Sursa: AGERPRES 

×