x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic intens pe Autostrada Soarelui și în stațiunile de pe Valea Prahovei

Trafic intens pe Autostrada Soarelui și în stațiunile de pe Valea Prahovei

12 Iul 2020   •   13:50
Trafic intens pe Autostrada Soarelui și în stațiunile de pe Valea Prahovei

Traficul rutier este intens pe DN 1, între Brașov și București, în stațiunile montane, pe Autostrada Soarelui, precum și în stațiunile de pe litoral, transmite Centrul Infotrafic.

La această oră, este aglomerație pe relația de coborâre a DN 1 Brașov-București, pe raza stațiunilor Predeal, Azuga și Bușteni, de la limita cu județul Brașov până la kilometrul 130+500 de metri, intrare în stațiune Bușteni, județul Prahova.

Aglomerație este și în orașul Comarnic, între km 105-107.

Pe autostrada A2 București-Constanța, traficul rutier se desfășoară în condiții normale, fiind valori crescute doar la kilometrul 212, municipiul Constanța, pe sensul către Capitală, unde sunt 30-40 de autoturisme/minut.

Rămâne intens traficul rutier la ieșirea de pe autostradă către DN39 Constanța –Vama Veche, iar între stațiunile Eforie Nord și Eforie Sud se circulă în coloană.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului, atât pe autostrada A2 București – Constanța, cât și pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Rute alternative

Pentru DN 1 Brașov - Ploiești – București se recomandă DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești - București; DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești - București; DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște – București sau DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

Pentru autostrada A2 București – Constanța se recomandă DN 2A Constanța – Hârșova – Urziceni – DN 2 – Urziceni – București sau A2 – DN 3 Lehliu – Fundulea – București.

Conducătorilor auto li se recomandă să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic. 

Aceștia sunt sfătuiți să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

Mediafax

×