x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic restricționat în București din cauza mitingului AUR

Trafic restricționat în București din cauza mitingului AUR

21 Dec 2021   •   10:48
Trafic restricționat în București din cauza mitingului AUR

Traficul rutier a fost restricționat marți pe bulevardul Națiunile Unite din cauza mitingului AUR.

Ca urmare a desfășurării unei manifestații publice, Brigada Rutieră a dispus restricționarea traficului rutier pe bd. Națiunile Unite, segmentul de drum cuprins între str. B.P.Hașdeu și bd. Libertății, precum și pe banda I de circulație de pe Calea 13 Septembrie dinspre bd. Libertății către Hotel Marriot.

Brigada Rutieră le solicită șoferilor să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri.

De asemenea, pietonilor li se recomandă să circule doar pe trotuare, iar traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric.

Un miting împotriva certificatului verde și a restricțiilor impuse de autorități se desfășoară marți la Parlament. Sute de protestatari s-au adunat în București pentru a cere să nu se adopte legea care prevede obligativitatea certificatului verde.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: restricţii de trafic