x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Traficant de droguri de risc, arestat

Traficant de droguri de risc, arestat

25 Dec 2017   •   14:00
Traficant de droguri de risc, arestat

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Suceava au dispus reţinerea pentru 24 de ore, duminică, a inculpatului Constantin Teodorescu pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată. În aceeaşi zi, Tribunalul Suceava a decis arestarea lui pentru 30 de zile. 

Potrivit unui comunicat transmis luni AGERPRES de DIICOT, în cauză există suspiciunea rezonabilă că inculpatul a deţinut în locuinţa sa aproximativ 2.300 grame de canabis, cu scopul de a o oferi spre vânzare. 

În cursul zilei de 23 decembrie cel în cauză a fost depistat în trafic, de către organele de poliţie, având asupra sa 1.024,1 grame, din cele menţionate anterior, cantitate pe care urma să o comercializeze. Tot pe 23 decembrie a fost efectuată o percheziţie domiciliară la locuinţa inculpatului Constantin Teodorescu din comuna Volovăţ, judeţul Suceava, de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Suceava împreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul BCCO Suceava, ocazie cu care a fost identificată cantitatea de aproximativ 1.300 grame de fragmente vegetale, ce prezintă caracteristicile plantei de canabis, precum şi sumele de 12.000 de lei, 3.060 de euro şi 40 de lire sterline. 

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia de Operaţiuni Speciale. La acţiune au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale - IPJ Bacău.

AGERPRES

×