x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TRAGEDIE în Buzău. O elevă a murit în urma unui anevrism cerebral

TRAGEDIE în Buzău. O elevă a murit în urma unui anevrism cerebral

03 Iun 2015   •   15:48
TRAGEDIE în Buzău. O elevă a murit în urma unui anevrism cerebral
Sursa foto: Diana Florentina Radu / stiridebuzau.ro

Diana Florentina Radu, elevă în clasa a VIII-a a Şcolii ”Dionisie Romano” din Buzău, trebuia să devină, la sfârșitul acestui an școlar, şefă de promoţie cu media 10 de absolvire a clasei a VIII-a

Doar că, duminica trecută, ea a fost găsită de părinţi întinsă pe gresia din baie. Aceştia au dus-o la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău, unde a fost diagnosticată cu anevrism cerebral, scrie stiridebuzau.ro.

Dată fiind gravitatea afecțiunii, pacienta a fost transferată la un spital din Bucureşti, dar situația s-a agravat, iar miercuri dimineaţă Diana a murit.

Decesul adolescentei, un copil vioi, plin de viață, i-a şocat pe colegii, profesorii şi cunoscuţii săi, dar mai ales pe părinţi. Diana Florentina Radu a fost o elevă eminentă, obţinând rezultate bune la mai multe olimpiade şcolare la care a participat.

Potrivit specialiștilor, anevrismul cerebral este o formațiune vasculară cu aspectul unei tumori, localizată la nivelul vaselor creierului. În majoritatea cazurilor nu generează simptome.

×
Subiecte în articol: elevă buzău deces scoala anevrism cerebral