x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TRAGEDIE în Caracal. Copil de 10 ani, accidentat mortal! A traversat prin loc nepermis

TRAGEDIE în Caracal. Copil de 10 ani, accidentat mortal! A traversat prin loc nepermis

19 Aug 2016   •   21:30
TRAGEDIE în Caracal. Copil de 10 ani, accidentat mortal! A traversat prin loc nepermis

Un copil în vârstă de 10 ani a fost accidentat mortal în Caracal, vineri, în timp ce încerca să traverseze strada prin loc nepermis, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 17,00 la intrarea în oraşul Caracal dinspre Craiova, iar copilul a fost lovit de un automobil în timp ce traversa strada prin loc nepermis.

La locul accidentului s-a deplasat un echipaj SMRD care a găsit copilul în stop cardio-respirator şi a început imediat manevrele de resuscitare, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt. "Victima era politraumatizată, în stop cardio-respirator, imediat fiind începute manevre de resuscitare dar după 20 de minute manevrele de resuscitare au fost stopate şi a fost declarat decesul", a spus Băsăşteanu.

Copilul nu era însoţit de vreo rudă adultă atunci când a traversat prin loc nepermis şi timp de peste o oră după producerea accidentului nu s-a cunoscut vârsta şi identitatea acestuia.

Sursa: AGERPRES

×