x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TRAGEDIE in lumea muzicii. Cei patru membri ai unei trupe britanice au MURIT în urma unui accident cumplit

TRAGEDIE in lumea muzicii. Cei patru membri ai unei trupe britanice au MURIT în urma unui accident cumplit

14 Feb 2016   •   19:19
TRAGEDIE in lumea muzicii. Cei patru membri ai unei trupe britanice au MURIT în urma unui accident cumplit

Membrii grupului britanic de indie-rock Viola Beach şi managerul lor au murit în Suedia într-un accident, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat de pe un pod mobil şi a plonjat de la o înălţime de aproximativ 20 de metri, scrie AFP, care citează poliţia suedeză.

Cinci persoane, toate având cetăţenie britanică, au murit într-un accident de maşină în toiul nopţii de vineri spre sâmbătă, a indicat pentru AFP purtătoarea de cuvânt a poliţiei suedeze Towe Haogg.

Accidentul a avut loc pe autostrada E4 în zona localităţii Sodertalje, la sud de Stockholm. Maşina în care se aflau cei de la Viola Beach a părăsit carosabilul înainta ca podul mobil să fie coborât complet. Din primele date ale anchetei barierele şi semnalele luminoase de semnalizare funcţionau corect, precizat purtătoarea de cuvânt a poliţiei suedeze.

Unul din şoferii care aşteptau la barieră, Jonny Alexandersson, a declarat pentru cotidianul Aftonbladet că o maşină ce rula cu o viteză de cel puţin 70-80 de km pe oră a apărut în dreptul coloanei de maşini şi apoi a dispărut foarte repede. Un inspector al poliţiei suedeze a declarat, conform The Guardian, că maşina a trecut prin barierele care erau încă coborâte şi a plonjat direct în canalul respectiv. Corpurile bărbaţilor au fost recuperate cu ajutorul scafandrilor.

Membrii grupului Viola Beach, solistul Kris Leonard, chitaristul River Reeves, basistul Tomas Lowe şi toboşarul Jack Dakin, care participau la primul lor turneu în exteriorul Marii Britanii, erau născuţi între anii 1983 şi 1996. Managerul grupului era Craig Tarry. Fanii grupului au început să posteze mesaje pe reţelele de socializare. 

×