x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie in Sălaj: Copil ucis de o viitură în timp ce se deplasa cu căruţa împreună cu mama şi fratele

Tragedie in Sălaj: Copil ucis de o viitură în timp ce se deplasa cu căruţa împreună cu mama şi fratele

28 Iun 2016   •   20:47
Tragedie in Sălaj: Copil ucis de o viitură în timp ce se deplasa cu căruţa împreună cu mama şi fratele
Sursa foto: reporterntv.ro

Un minor ce traversa împreună cu fratele şi mama sa, cu o căruţă, o vale din zona localităţii Cheud, a murit după ce a fost luat de viitură, marţi seara, trupul acestuia fiind găsit în aval, de către localnici.

"Marţi seara, o femeie, împreună cu cei doi copii ai săi, a fost surprinsă de o viitură când traversau cu un atelaj Valea Cheudului. Atelajul s-a răsturnat, mama reuşind să iasă la mal împreună cu copilul cel mic, celălalt copil fiind luat de ape. Din nefericire, cel de-al doilea copil a fost găsit de către un localnic în aval, dar în ciuda manevrelor de resuscitare iniţiate de un echipaj al ambulanţei sosit la faţa locului, acesta a nu a răspuns manevrelor fiind declarat decedat", a declarat marţi, pentru AGERPRES, Lucian Jacodi, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj.

Potrivit sursei citate, copilul ce a fost salvat de mama sa este un sugar, în vreme ce micuţul luat de viitură avea 3-4 ani.

Lucian Jacodi a precizat că viitura s-a format în urma ploilor torenţiale din zonă.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: viitura judetul salaj caruta tragedie