x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie în Țara Oașului. Un mort și trei răniți, după ce au intrat cu mașina într-un pod de beton

Tragedie în Țara Oașului. Un mort și trei răniți, după ce au intrat cu mașina într-un pod de beton

14 Aug 2015   •   13:43
Tragedie în Țara Oașului. Un mort și trei răniți, după ce au intrat cu mașina într-un pod de beton
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Tragedie în Țara Oașului. Un grav accident a avut loc joi seara în comuna Gherța Mică, soldat cu un mort și trei răniți. Patru tineri, toți din Gherța Mică, se aflau într-un BMW cu numere de Satu Mare, iar din cauza vitezei, șoferul autoturismului, Vasile Ștrango, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod. Polițiștii au descoperit că șoferul care a provocat accidentul mortal de la Gherța Mică avea permisul suspendat. Mai mult acesta era și băut. Vasile Ștrang s-a ales acum cu dosar penal pentru ucidere din culpă și conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat, informeaza Vocea Transilvaniei.

”La data de 13 august 2015, ora 19.15, pe DJ 109L, în localitatea Gherţa Mică, judeţul Satu Mare, a avut loc un accident de circulaţie, soldat cu decesul unei persoane. Poliţiştii rutieri negreşteni au intervenit la faţa locului şi au stabilit că un tânăr în vârstă de 25 de ani, a condus autoturismul marca BMW, iar pe fondul conducerii imprudente a intrat în coliziune cu un cap de pod, aflat pe partea dreaptă a direcţiei de deplasare. În urma impactului a rezultat decesul unui tânăr în vârstă de 26 de ani, rănirea gravă a doi tineri de 20 şi respectiv 27 de ani, toţi pasageri în autoturism, şi a conducătorului auto Vasile Ştrango. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, Vasile Ştrango avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, se arată într-un comunicat remis presei de IPJ Satu Mare.


×
Subiecte în articol: accident