x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TRAGEDIE pe șosea. Doi tineri au murit străpunși de un parapet metalic

TRAGEDIE pe șosea. Doi tineri au murit străpunși de un parapet metalic

04 Mai 2015   •   06:56
TRAGEDIE pe șosea. Doi tineri au murit străpunși de un parapet metalic
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Un grav accident de circulatie s-a petrecut duminica pe drumul national 17 pe raza localitatii Coldau. Soferul unui autoturism de teren inmatriculat in judetul Alba circula dinspre Beclean spre Dej. La un moment dat, cel mai probabil din cauza oboselii la volan conducatorul auto ar fi adormit. Masina a patruns pe contrasens si s-a izbit de parapetul metalic, informează actualmm.ro.

Acesta pur si simplu a strapuns autovehiculul si pe cele doua persoane din interior: sofer si pasagerul dreapta fata. Acesta din urma a fost mutat pe bancheta din spate. Pasagerul a murit pe loc iar soferul a mai trait pret de cateva minute. Cei doi erau din Blaj si se intorceau de la o nunta. Aveau 34, respectiv 35 de ani. Mama si sora conducatorului auto erau la cateva autoturisme in spatele vehiculului implicat in tragedie.

Medicii de pe ambulantele din Beclean si Bistrita, care au fost la fata locului, nu au mai putut decat sa constate decesul celor doi. Sora si mama soferului se aflau intr-o alta masina, la mica distanta, asistand la scenele dramatice de extragere a cadavrelor din autoturism. Cu doar cativa kilometri inainte, soferul a fost sanctionat de politisti deoarece depasise viteza regulamentara. 

×
Subiecte în articol: accident