x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Transferul anului în penitenciare: Gigi Becali va fi MUTAT de la Jilava la Poarta Albă

Transferul anului în penitenciare: Gigi Becali va fi MUTAT de la Jilava la Poarta Albă

02 Sep 2013   •   10:33
Transferul anului în penitenciare: Gigi Becali va fi MUTAT de la Jilava la Poarta Albă

Cererea lui Gigi Becali în ceea ce priveşte mutarea sa la Penitenciarul Poarta Albă a fost aprobată de Penitenciarul Jilava.

Latifundiarul a vrut acest transfer pentru că se simte persecutat la Jilava, şi de colegii de detenţie care-i fac poze pe ascuns, şi de conducerea penitenciarului. În plus, Becali spune că se simte hărţuit şi de televiziuni, a dezvăluit avocatul său Pavel Abraham.

"A fost nemulţumit că i s-a violat intimitatea în contextul în care se afla în stare de reţinere", a spus avocatul, astăzi, la Antena 3.

Solicitarea lui Becali a primit deja o aprobare şi cel mai probabil, în câteva zile, va avea toate avizele pentru a fi mutat.

Pe 20 mai, Gigi Becali a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naţionale (MApN). Alături de acesta au primit pedepse de câte doi ani de închisoare cu executare fostul ministru al Apărării Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină. Cei trei au fost încarceraţi în 20 mai la Penitenciarul Rahova, iar în 10 iunie au fost transferaţi la Penitenciarul Jilava.

×