x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Travel Mix – 1 AN în turismul românesc

Travel Mix – 1 AN în turismul românesc

13 Mar 2012   •   14:07
Travel Mix – 1 AN în turismul românesc

Televiziunea Nationala de Turism Travel Mix, aniverseaza in cadrul Targului de Turism al Romaniei, 1 AN de la aparitia sa pe piata.

Targul de Turism al Romaniei isi va deschide portile pe 15 martie, in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO din Bucuresti, pentru una dintre cele mai dinamice si interactive editii ale acestei manifestari, prilej cu care, Televiziunea Nationala Travel Mix invita partenerii si presa, in data de 15 martie, ora 13:30, la conferinta de presa din sala Centrul de Presa, pentru a sarbatori impreuna un an de emisie.

Travel Mix vine cu un cadou special si pentru vizitatorii targului: o super tombola organizata in perioada 15-18 martie, la standul Travel Mix nr. 6 din pavilion C1. Vizitatorii care participa la concurs pot castiga o croaziera de 8 zile in Marea Mediterana in 2012, un sejur pentru 2 persoane la Valea Argintilor, precum si multe alte premii. Acestia trebuie sa se prezinte la standul Travel Mix, sa completeze talonul de participare si sa il introduca in urna. Extragerea va avea loc la finalul targului, iar castigatorii vor fi anuntati telefonic. Mai multe detalii despre tombola se pot gasi pe siteul televiziunii: www.travelmix.ro/concursuri/.

Travel Mix multumeste tuturor partenerilor care ne-au fost alaturi inca de la inceput si promite sa ofere, in continuare, suportul celor care activeaza in acest sector si sa contribuie la dezvoltarea Romaniei, printr-o promovare cat mai buna a obiectivelor turistice romanesti si atragerea unui numar cat mai mare de turisti.

Televiziunea Nationala de Turism Travel Mix s-a lansat anul trecut, in luna martie, in cadrul Targului de Turism organizat de ANAT la Palatul Parlamentului, iar obiectivul Travel Mix este acela de a promova turismul cat mai bine, in toate formele lui: calatorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism, etc. si de a oferi posibilitatea tuturor sa descopere noi destinatii turistice.

Televiziunea Travel Mix poate fi receptionata de abonatii UPC Digital National - canalul 309, abonatii NextGen Digital National, Ines IPTV, AdNet Telecom, pe internet, la adresa www.travelmix.ro si, pentru o perioada de 3 luni, si pe DD TV, de luni-vineri, intre orele 22:00 – 24:00, si sambata-duminica, intre orele 09:00 – 12:00.

×
Subiecte în articol: mass-media